Instant Gaming EU
 
 

Buy Stormworks: Build and Rescue

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Stormworks: Build and Rescue är ett strategispel där du bygger upp ditt eget sök- och räddningstjänstföretag från grunden. Du designar dina egna fordon och sätter dem på prov på en fysikbaserad karta. Planera dina räddningsinsatser väl och du kommer att hyllas som hjälte.



    Make Your Own Vehicles. Du har friheten att utforma och bygga de räddningsfordon du vill ha för luft-, land-, havs- och undervattensmiljöer. Oavsett om du vill skapa kopior av verkliga fordon eller något helt nytt och galet är det upp till dig.



    Build a Career. Sök- och räddningsverksamhet är fortfarande en affärsverksamhet. Hantera din ekonomi, skapa utrymme för att hysa dina fordon och lyckas i uppdrag för att håva in mer pengar och expandera ditt företag.



    Rescue Missions in a Living World. Miljön förändras runt omkring dig med dag-natt-cykler, lugnt väder, häftiga stormar och blixtbränder. Beundra 15 000 kvadratkilometer av en utforskningsbar värld som du kan utföra uppdrag i. Trotsa häftiga stormar, extrema temperaturer, bränder, fall och naturkatastrofer för att genomföra räddningsuppdrag.



    Använd dina fordon på rätt sätt och du kommer att rädda liv på nolltid!

    Läs mer

    De bästa priserna för Stormworks Build and Rescue

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Comments on Stormworks: Build and Rescue

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev