Instant Gaming EU
 
 

Buy Making History: The Second World War

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Skriv om händelserna under andra världskriget i det här turordningsbaserade strategispelet. Making History: The Second World War ger dig ledningen över de deltagande nationerna och låter dig ändra utgången av den största och mest förödande konflikten som mänskligheten någonsin har upplevt.



    Börja ditt generalskap med ett gränssnitt som är lätt att lära sig. Låt dig dock inte luras: Making History låter dig hantera komplexa system för ekonomiska, diplomatiska, forsknings-, handels- och militära kontroller på mikronivå. Vill du bygga ett bombplan eller sätta upp en pansarkår? Du kan göra det med en knapptryckning. Vill du handla med kol för att få tillgång till olja? Det kan du också göra.



    Välj från nästan vilken startnation som helst på vilken sida som helst och expandera över en färgglad karta över hela världen. Kontrollera enheter i luften, på land och till sjöss som inkluderar ingenjörer, artilleri, raketkastare och fartyg. Balansera dina truppers kapacitet för att skapa en verkligt kraftfull stridsenhet. Slutför forskningsprojekt för att förbättra din nations chanser att vinna kriget.



    Making History har också ett strategiskt djup. Det är lätt nog att starta och vinna mindre skärmytslingar, men långa konflikter kan ta veckor att lösa, vilket allvarligt tär på dina resurser och kan till och med kosta dig din seger. Vinn genom långsiktig strategi. Som Machiavelli sa kan krig börja när du vill men slutar inte när du vill.



    Läs mer

    De bästa priserna för Making History The Second World War

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Comments on Making History: The Second World War

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev