Instant Gaming EU
 
 

Buy Mashinky

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Livet är en järnväg iMashinky, ett strategi- och ledningsspel som handlar om att skapa det perfekta tågsystemet. Bygg ditt eget järnvägsimperium och transportera varor över hela landet och till och med genom själva historien.



    Mashinky är utformat ungefär som ett brädspel. Som tågmagnat måste du lägga ner spår och bygga stationer på en procedurellt genererad karta. Du måste forska och köpa nya typer av tåg, bygga dina strukturer och rälsar i svår terräng, hantera rutter och tidtabeller och göra vinst på allt. När ditt imperium expanderar måste du uppgradera dina byggnader och tåg för att möta den växande efterfrågan. Varje uppgradering ger en större fördel: större containrar, bättre bearbetningsregler och nya typer av gods att leverera.



    Spelet använder en unik blandning av 3D-grafik och isometrisk vy, vilket gör att du kan zooma in för att se mycket detaljerad grafik av rörliga tåg och till och med åka på ett om du vill. Sedan kan du zooma ut för att se kartan som helhet. Slutligen kan du spela i olika tidsepoker, från början av ångornas tidsålder till nutid och så småningom in i framtiden.



    Läs mer

    De bästa priserna för Mashinky

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Comments on Mashinky

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev