Instant Gaming EU
 
 

Köp Banners of Ruin

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Banners of Ruin är ett kortspel som tar dig till en medeltida värld bebodd av antropomorpha djur. Staden Dawn's Point är försatt i en konflikt där olika fraktioner kämpar för stadens kontroll. Som en del av det ädla House Blackfoot, strävar du efter att hämnas på House Ender för vad de gjorde mot dig och du kommer inte att sluta förrän du fått det du vill ha.



    I Banners of Ruin kommer du att styra en grupp med sex karaktärer när de infiltrerar staden Dawn's Point för att besegra stadens vaktkapten. Du kan välja vilka medlemmar i House Blackfoot som kommer att följa med dig i detta episka äventyr och vägleda dem genom en serie turbaserade strider där du kan kombinera deras förmågor för att besegra House Ender. Var och en av dina lagkamrater låter dig lägga till vissa kort i kortleken du strider med och du kan förbättra dem när dom levlar upp.



    Banners of Ruin har mycket replay value eftersom varje beslut du fattar när du navigerar på gatorna i Dawn's Point kommer att leda till olika möten och nya kort att låsa upp.

    Läs mer

    De bästa priserna för Banners of Ruin

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Banners of Ruin

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev