Instant Gaming EU
 
 

Köp TasteMaker: Restaurant Simulator

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Har du någonsin velat driva din egen restaurang? Det här spelet ger dig en försmak av det. TasteMaker: Restaurant Simulator är en 3D-simulering som ger en autentisk bild av att driva en egen restaurang.



    Play in two modes. Välj mellan sandlåda eller ett historieläge med utmanande scenarier.



    Choose your menu. Välj vad som kommer att locka till sig hungriga kunder. Oavsett om det är köttälskare eller veganer måste du ha något för den mest nyckfulla kunden. Och lika viktigt är att du måste sätta rätt pris på det.



    Build your dream restaurant from the ground up. Börja på din egen tomt och planera varje rum från matplats, kök, badrum, andra våningen - vad du vill. Installera spisar och kylskåp och allt som din personal behöver för att hålla jämna steg med kundernas efterfrågan.



    Decorate your place to keep customers happy. Fånga deras blick genom att välja rätt tapeter, bordsdesign, akvarier och mycket mer.



    Manage your daily operations. TasteMaker handlar inte bara om matlagning utan även om att leda en restaurang. Bussa tallrikarna och håll stället rent, annars kommer stamgästerna snart att klaga på råttor. Och se till att du går med vinst, annars kommer din nya restaurang att gå i konkurs alldeles för tidigt.



    Om du bygger upp den på rätt sätt kan du med stolthet se hur din lilla restaurang går från en liten affär till en livlig Michelin-stjärna som kommer att göra Ramsay grön av avund. Spela Tastemaker: Restaurant Simulator och börja din karriär som restaurangmagnat.

    Läs mer

    De bästa priserna för TasteMaker

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om TasteMaker: Restaurant Simulator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev