Instant Gaming EU
 
 

Köp Urtuk: The Desolation

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Överlev ödemarken i en postapokalyptisk värld i Urtuk: the Desolation. Urtuk är ett taktiskt rollspel som utspelar sig i en dyster öppen värld med låg fantasi och fokuserar på stridens hårda verklighet. Besegra dina fiender och plundra deras kroppar för att överleva i en skoningslös miljö.



    Följ Urtuk, en rymling från sanatoriet och ett offer för ohyggliga experiment. Urtuk är muterad av att ha utsatts för livsessensen och måste vandra runt i landet i ett desperat sökande efter ett botemedel. Utan något sätt att stoppa sin ohyggliga mutation kommer han säkerligen att gå under.



    Utforska en märklig och fientlig miljö i en procedurellt genererad kampanj. Kämpa i turordningsbaserade strider på storskaliga hexagonkartor. Omringa och flankera dina fiender för att få kritiska träffar, eller tvinga dem in i miljöfaror som spikar och avsatser. Plundra dem och få uppgraderingar direkt från dina besegrade fiender. Lär dig nya färdigheter genom att utföra vissa rörelser i strid. Använd kombinationsattacker för att ta ner fiender snabbt och strategiskt. Kämpa mot ohyggliga bossar som är födda ur en mardröm.



    Urtuk: The Desolation har handritad konst och en kompromisslös vision av en döende värld, fylld av desperata karaktärer och obeskrivliga varelser som är alltför villiga att slita dig i stycken. För Urtuk är det bara överlevnad som räknas. Ta till vapen och var beredd - för säkert kommer det att bli blod.

    Läs mer

    De bästa priserna för Urtuk The Desolation

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Urtuk: The Desolation

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev