Eneba COM
 
 

Köp Circuit Superstars

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Låt dig inte luras av det söta Micro Machines-utseendet. Circuit Superstars är en toppstyrd racer med en realistisk syn på sin genre. För att vinna måste du ha  skicklighet, en bra strategi för depåstopp och fullständig kunskap om ditt fordon. Circuit Superstars djup och det innovativa tractionsystemet för fordonet kräver fingertoppskänsla kommer att få dig att träna i timmar i sträck och försöka få till det perfekta varvet.



    Välj diit fordon. Upplev den rena glädjen med motorsport genom att tävla med Grand Prix-bilar, amerikanska muskelbilar, Euro-lastbilar och många fler.



    Använd rätt strategi för pit stops. Du har möjlighet att lägga till däcknedbrytning, bränsleförbrukning och motorfel, så att du kan välja vilken typ av strategi för depåstoppen du ska använda.



    Tävla i olika lägen. Kör mot 11 andra spelare i multiplayerläget online. Tävla mot dina egna bästa tider i veckovisa Time Trials. Gå till Arcade-läget för att spela turneringar i single player. Eller bara gå till Free Play för att bygga dina egna anpassade singelrace. Och genom att aktivera Global Ghosts kan du se hur andra förare runt om i världen hanterar varje bana.



    I slutändan är Circuit Superstars ett spel av racingfantaster för racingfantaster. Om du tror att du har vad som krävs för att tävla är det dags att hoppa in i förarsätet.

    Läs mer

    De bästa priserna för Circuit Superstars

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Circuit Superstars

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev