Eneba COM
 
 

Köp Aliens: Fireteam Elite

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    När den krypande skräcken omger dig från alla sidor är ditt bästa vapen ditt lag. Aliens: Fireteam Elite är ett kooperativt flerspelarspel där du tar plats i rollen som Colonial Marine och kämpar för ditt liv mot våg efter våg av hemska utomjordingar. Det är 2202, hela 23 år efter händelserna i Alien-trilogin. Du är en del av ett team av Colonial Marines som svarar på ett nödrop på planeten LV-895. Ni är eliten, tränade att inte ha någon rädsla, utrustade med de bästa vapnen som armén kan erbjuda. Men ingenting kan förbereda dig för horderna av xenomorfer som infiltrerar nedsläppsområdet. Slutför ditt uppdrag och gör ditt bästa för att överleva som ett team!



    Rule1: Fight together. I Aliens: Fireteam Elite tar ditt team på tre personer upp kampen mot horder av utomjordingar i samarbete genom kampanjer med fyra våningar, som var och en innehåller tre uppdrag. Spela med vänner eller med AI-lagkamrater.



    Customize your marines. Välj en klass mellan Gunner, Demolisher, Technician, Doc och Recon. Välj bland över 30 vapen fördelade på närstrid, handeldvapen, gevär och tunga vapen. Anpassa ditt favoritvapen med extra magasin, munstycken och optik. Hitta och använd power-ups som du samlar in från cacher som är utspridda över kartorna. Vapnen kommer att inkludera M41A2 Pulse Rifle, Kramer Assault Rifle, Type 78 Heavy Assault RifleAuto-turrets, Light Machinegun, Portable granatkastare och den ikoniska Flamethrower.



    Battle the horde. Du kommer att möta 20 typer av fiender, varav 11 är Xenomorph-varianter. Dessa kommer att inkludera typer som Runner, Drone, Praetorian, Prowler, Burster och Spitter. Var också försiktig med fiender som inte är utomjordingar, till exempel dåligt fungerande Weyland-Yutani-androider.



    Choose your arena. Kämpa i olika realistiska miljöer inspirerade av Alien-serien, från infesterade kolonier till själva hjärtat av Hive. Du kan ändra svårighetsgraden och till och med förändra spelet med hjälp av Challenge Cards, som ändrar sammansättningen eller populationen av fiender på varje nivå.



    Fienden är vild, hungrig och obeveklig. Endast du och dina kompisar står i vägen för en fullskalig invasion. Du har inget val - slåss som om världen hängde på det!

    Läs mer

    De bästa priserna för Aliens Fireteam Elite

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Aliens: Fireteam Elite

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev