Eneba COM
 
 

Köp Star Dynasties

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Universum har inga gränser, och det är definitivt bra när jorden blir obeboelig på grund av en naturkatastrof under mänsklighetens första blyga försök att utforska universum. Människor som hade turen att inte befinna sig på vår tidigare välkomnande jord när den förstördes, finner sig nödvändigtvis tvungna att hitta ett sätt att kolonisera universum och överleva det.



    Detta är förutsättningen för Star Dynasties. Århundraden har gått sedan katastrofen, och du är ansvarig för en av grupperna av rymdkolonister, vars uppgift är att göra allt möjligt för att mänskligheten ska kunna blomstra. I detta slags rymdmedeltid måste du retro-engineera gammal teknik för att lära dig att producera och använda den, men också gå ombord på övergivna rymdskepp för att exploatera deras resurser. Alla de politiska val du gör får konsekvenser för andra fraktioner, som antingen blir dina allierade eller motsätter sig din vilja.



    I Star Dynasties måste du, som namnet antyder, leda mänskligheten mot välstånd från generation till generation, skapa allianser och avslöja politiska intriger, utan att någonsin sätta rymdforskningen och din dynastis framtida välstånd på undantag.



    Om du letar efter ett strategispel där dina val räknas och som har en anmärkningsvärd handling, behöver du inte leta längre: Star Dynasties är vad du behöver.

    Läs mer

    De bästa priserna för Star Dynasties

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Star Dynasties

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev