Instant Gaming EU
 
 

Köp Cartel Tycoon

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Om du någonsin har undrat hur livet för en knarkkung är, ärCartel Tycoon något för dig. 1980-talet var kokainens guldålder i Latinamerika, och USA överväldigades snabbt av denna nya marknad. Kartellernas snabba och intensiva utveckling fick brottsligheten att skjuta i höjden och medförde mycket våld.



    Cartel Tycoon har inspirerats av denna situation för att skapa en fiktiv värld där du måste bygga upp ett riktigt imperium från grunden. Ju längre du avancerar i spelet, desto mer makt får du och desto mer kan du utöka ditt territorium och ditt inflytande och till och med sätta press på det politiska livet för att se till att inga moln får besudla ditt företag. Du måste hålla ett öga på rivaliserande karteller och se till att din handel med marijuana, kokain och andra droger blomstrar på alla möjliga sätt. Du kan till exempel ta till penningtvätt och sälja helt lagliga varor för att dölja din verkliga verksamhet.



    Naturligtvis kommerCartel Tycoon att sätta myndigheterna i din väg, som DEA eller CIA, så det är upp till dig hur du vill hantera saker och ting, genom mutor eller genom att eliminera alla som står i din väg. Cartel Tycoon spelar som en klassisk tycoon-simulator och erbjuder dig procedurellt händelser så att du aldrig blir uttråkad, och varje spel är unikt.

    Läs mer

    De bästa priserna för Cartel Tycoon

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Cartel Tycoon

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev