Instant Gaming EU
 
 

Köp Neurodeck

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Fienden är rädsla och vapnen är kort. Neurodeck är ett turordningsbaserat roguelike-spel där du bekämpar fobier genom att samla in och använda så många läkande kort som möjligt. Det är ett krig för mental hälsa och det är sjunka eller simma för om du förlorar måste du börja om från början.



    Berättelsen följer två personer: Lei, en invandrare som nyligen har flyttat till ett nytt land, och Jupiter, en äldre kvinna vars barn har flyttat hemifrån och som nu upplever ett tomt bo-syndrom. Du går ner i en mental labyrint där du kämpar mot deras fobier, som var och en tar formen av surrealistiska monster. I din arsenal hittar du olika kort som rör egenvård och psykisk hälsa, som att skaffa en hund eller krama en älskad person. Precis som på Slay the Spire bygger du upp din samling allteftersom du besegrar fobier och går igenom spelet. Med tiden kan du till och med höja dina karaktärers statistik med hjälp av en lätt RPG-mekanik.



    Med sitt unika koncept och sin distinkta tecknade konststil är Neurodeck en intressant inblick i det mänskliga sinnet. Kommer du att kunna möta dina rädslor och komma ut på andra sidan?

    Läs mer

    De bästa priserna för Neurodeck

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Neurodeck

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev