Instant Gaming EU
 
 

Köp The Bus

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ta en avslappnande tur i staden medan du kör en buss. The Bus är en körsimulator där du kör runt i en exakt skala 1:1 av staden Berlin, och det är inte mer komplicerat än så!



    Bussen låter dig trafikera Berlins olika rutter för att plocka upp och köra passagerare till deras destinationer. Välj mellan olika sorters bussar, bland annat ledbussar och solobussar. Du kan gå upp och ner i bussens interiör för att inspektera varje liten detalj i modellen. Sköt sedan om på- och avstigning av passagerare, inklusive försäljning av biljetter. Kör längs rutter och följ tidtabeller, och hantera din väg genom AI-styrd trafik med exakta stoppljus. Se dig omkring med verkliga landmärken och vackert återskapade landskap. Njut av att köra genom staden på dag och natt, i olika väder och årstider - och lyssna på bra musik medan du gör det. Välj mellan önskade styrtyper, inklusive realistiska, arkad- och anpassade lägen.



    The Bus är en lugnande körsimulator som låter dig uppskatta skönheten i rutiner och ett väl utfört arbete. Välkommen ombord!

    Läs mer

    De bästa priserna för The Bus

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Bus

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev