Eneba COM
 
 

Köp Ravenfield

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Har du någonsin velat ställa arméer av AI-kontrollerade robotar mot varandra? Ravenfield är exakt det spel du behöver. Det här är en första personskjutare för en spelare och en simulator för AI-kontrollerade lag mot lag-matcher. Med andra ord ställer du in stridsplanen, antalet kombattanter och slagfältet, och sedan leder du dina styrkor i ett totalt slagsmål.



    Ravenfield kan du välja hur AI:n beter sig och hur många kämpar det finns på båda sidor. Du kan välja att slåss som infanteri, eller på stridsvagnar, eller på fartyg, eller i luften. Tack vare den goda gamla ragdoll-fysiken kan du njuta av det kaos som tecknade våld innebär när soldaterna lämnar efter sig splatter som matchar deras lags färg. Du kan också slåss med nästan alla tänkbara vapen och artilleri med rätt mod installerat. Den enda gränsen för antalet soldater i spelet är din hårdvarus kapacitet. Utöver det är himlen gränslös!



    Så om du vill spela ett scenario från andra världskriget med moderna vapen, eller döda Xenomorphs medan du spelar som en Spartan från Halo, så är Ravenfield precis det rätta spelet att spela.

    Läs mer

    De bästa priserna för Ravenfield

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Ravenfield

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev