Instant Gaming EU
 
 

Köp 10 Miles To Safety

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Apokalypsen är här och din enda chans att överleva är att resa 10 Miles to Safety och nå en närliggande armébas. I det här strategiska zombieskjutandet från ovan måste du göra framsteg under dagsljuset när zombierna är långsammare och mindre hotfulla. Detta ger dig möjlighet att hitta föremål, nya vapen och hantverksmaterial i byggnader och containrar så att du kan överleva ytterligare en natt.



    När mörkret faller måste du barrikadera dig i byggnader och sätta upp fällor med sprängämnen och barrikader för att hindra de nu mycket snabbare och mer hotfulla zombierna från att slita dig i stycken. Var uppmärksam på var du tar skydd, en kyrka kan verka lämplig konceptuellt sett, men dess stora fönster gör dig till ett lätt byte när zombierna hittar dig. Världen är stor, men elementen i den dyker upp ganska ofta. Många av platserna kommer att vara bekanta för dig efter ett tag och det gör att du kan uppbåda ett något säkrare försvar mot zombierna.



    Du kan spela spelet offline såväl som med andra spelare i ett drop-in flerspelarläge. Att ha någon att lita på i en situation som denna kan vara skillnaden mellan liv och död. Men akta dig, din allierades maskingevär är lika dödligt som vilken zombie som helst, och du kan ganska lätt bli död i 10 Miles to Safety.

    Läs mer

    De bästa priserna för 10 Miles To Safety

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om 10 Miles To Safety

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev