Instant Gaming EU
 
 

Köp Empires in Ruins

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Skåda det mäktiga imperiets fall! Empires in Ruins är ett 4x grand strategy-spel kombinerat med RTS, tornförsvarsmekanik och en humoristisk berättelse om olydnad, förräderi och erövring.



    Du leder den cyniska, alkoholiserade och ständigt förbannade sergeanten Hans Heimer för att slå ner ett uppror i rikets västra marscher. Därifrån tar den gode sergeanten saken i egna händer när han försöker hämnas på "systemet".



    A story-driven war game. Handlingen är full av vändningar, svek och korruption. Hantera giriga och makthungriga tjänstemän och arméofficerare, skapa allianser med hjälp av diplomati och gå segrande ur striden. De val och allierade du gör i det här spelet formar sergeantens öden, så håll hjälmen på plats!



    RTS action. Bygg befästningar och försvara dem mot inkräktare i tornförsvarsstil. Skapa defensiva strukturer för att behålla kontrollen över slaget. Utse officerare för att stärka moralen och leda trupperna. Akta dig för fiender som kommer att underminera dina försvar. Kämpa på marken, på havet, i luften och genom hemliga vägar.



    Long-term strategy. Utöka din räckvidd genom att erövra provinser efter varandra. Förbättra deras tillgång till resurser till dina egna kassakistor. Utse dina officerare för att styra regionerna, men förvänta dig inte att de ska vara lojala länge. Några få avrättningar kan hålla ditt folk i linje.



    Manage research. Du har mer än 100 tekniker som du kan använda för att krossa dina fiender.



    Kejsare, vem behöver dem? Du kan styra världen på ditt sätt!

    Läs mer

    De bästa priserna för Empires in Ruins

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Empires in Ruins

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev