Instant Gaming EU
 
 

Köp Mech Mechanic Simulator

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Reparera och bygga om jätterobotar! Mechs är framtiden och det är ditt jobb att underhålla dem på Mech Mechanic Simulator.



    Du driver ditt eget lilla företag som konkurrerar med stora och välorganiserade företag, och allt du har är din verkstad och din egen personliga skicklighet när det gäller att reparera dessa stålbestar. Du kommer också att arbeta med flera olika typer av mechs, var och en med sin egen unika design och funktionalitet. I ditt jobb ingår att öppna dem, undersöka deras inre och reparera eller ersätta skadade delar. Vissa komponenter kan du köpa någon annanstans, andra gånger är det bättre att kursa via den svarta marknaden. Eller om mechen ska användas för ett nytt jobb är det upp till dig att eftermontera den. Vissa kunder vill ha sina mechs renoverade, vilket innebär att du ger dem nya dekaler och ett nytt lager färg. Låt dig dock inte ryckas med - du driver fortfarande ett företag så du måste se till att du har en god ekonomi. Dessa delar kostar en arm och ett ben - i vissa fall bokstavligen!



    Mech Mechanic Simulator handlar om att få smutsiga händer med robotar. Slå företagen i deras eget spel och få rykte om dig att vara den bästa mechmekanikern i världen!

    Läs mer

    De bästa priserna för Mech Mechanic Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Mech Mechanic Simulator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev