Instant Gaming EU
 
 

Köp Element TD 2

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det bästa försvaret är ett bra och starkt torn. Element TD 2 är ett 3D-strategispel om tornförsvar där du använder kraften från sex element för att försvara din bas. Oavsett om du spelar ensam eller med vänner är Element TD 2 det ultimata exemplet på sin genre.



    Använd de sex elementen under din kontroll för att skapa upp till 44 olika torn som görs genom olika uppgraderingsträd. Du behöver dem för att försvara dig mot våg efter våg av fiender som är svaga mot vissa element. Anpassa din placering och strategi efter ditt motstånd.



    Du kan spela igenom de 28 nivåerna i kampanjläget för enspelare, som alla har unika kartor, biom och monster. Ställ dig inför gradvis svårare utmaningar för att testa din skicklighet. Alternativt kan du samarbeta med upp till 7 andra spelare i co-op-läge för att förgöra inkräktarna eller gå med i War-läget, där två sidor går mot varandra.



    Oavsett vad du väljer kommer Element TD 2 att utmana dina strategiska färdigheter i tornförsvar. Var redo att driva tillbaka horden!

    Läs mer

    De bästa priserna för Element TD 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Element TD 2

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev