Instant Gaming EU
 
 

Köp Dealer's Life 2

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Om du alltid har velat starta ett eget litet företag och hitta alla möjliga föremål, både värdefulla och originella, är något du alltid har velat göra, är Dealer's Life 2 ett spel som utan tvekan kommer att tilltala dig. I det här förvaltnings- och handelsspelet, som bygger på framgången med sin föregångare, börjar du i botten och försöker utveckla ditt eget lilla affärsimperium med köp och försäljning av alla möjliga föremål. I Dealer's Life 2 måste du få din butik att blomstra. Den tar formen av ett slags second hand-butik, som en pantbank. Du måste förhandla med kunderna, hantera din personal och organisera auktioner i hopp om att de ska bli lukrativa för ditt företag.



    Dealer's Life 2 är varje kund annorlunda. Vissa kommer att vara svåra att ha att göra med och ge dig problem, medan andra helt enkelt kommer att blåsa dig, så var uppmärksam.



    Dealer's Life 2 har en mängd olika föremål som fyller din butik och i slutändan ditt bankkonto, unika karaktärer, en god dos humor och som pricken över i:et färgstark grafik i tecknad stil.

    Läs mer

    De bästa priserna för Dealer's Life 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Dealer's Life 2

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev