Instant Gaming EU
 
 

Köp TaleSpire

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    För in rollspelet med papper och penna i framtiden med TaleSpire, ett 3D-verktyg för att köra rollspel på nätet! I en alltmer uppkopplad värld är det svårt att få känslan av att använda miniatyrer på en helt anpassad karta. TaleSpire hjälper dig att överbrygga den klyftan genom att använda digitala verktyg för att bygga en vackert renderad värld som du kan skapa i samarbete med andra. Bygg enorma kartor, skapa filmiska bilder, flytta miniatyrer för karaktärer och varelser och använd specialeffekter för att liva upp din spelsession.



    Build the world you want. Sätt upp murar, ruiner, fängelsehålor, öknar med mera. Du kan ändra objekt i farten beroende på vart kampanjen tar vägen.



    Use your tools, oavsett om det handlar om tärningar, linjaler, emotes, cutscenes eller speciallägen har TaleSpire det. Varje verktyg är lätt att lära sig och använda.



    Rules agnostic. Använd det rollspelssystem du föredrar. Dungeons & Dragons, Savage Worlds eller vad som helst fungerar så länge du behöver en rutnätskarta för att spela det.



    Design of new assets. Biblioteket med tillgångar fortsätter att utökas med tiden för att öka ditt nöje. Och det du gör kan du dela med dig av till online-communityt genom TalesBazaar och TalesTavern. En hel rollspelsvärld är din att skapa!

    Läs mer

    De bästa priserna för TaleSpire

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om TaleSpire

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev