Instant Gaming EU
 
 

Köp Voxel Tycoon

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Voxel Tycoon är ett simuleringsspel där du kontrollerar allt i en voxelvärld. Bygg och förvalta din egen stad, transportera varor och människor, och se hur din växande stad blomstrar och blir en metropol!



    Voxels, Voxels Everywhere! Utforska en oändlig värld som består av voxlar, komplett med olika miljöer som sträcker sig från skogar till frusna tundror. Du kan samla resurser som trä, kol och järn. När du fortsätter att expandera hittar du sällsynta resurser som du kan utnyttja.



    You Got to Move It, Move it. Transporter är livsnödvändiga för varje stad i Voxel Tycoon. Välj bland 50 fordonstyper för att transportera resurser och människor runt din stad, allt från bilar, tåg, lastbilar, bussar med mera. Du måste anpassa fordonets kapacitet och kraft till uppgiften. När det gäller tåg måste du planera inte bara rutter och tunnelplatser utan även deras tidtabeller för att förhindra krascher.



    Build, Build, Build. Utforma dina egna fabriker. Skapa ett gruvschakt och organisera sedan raffinaderierna för att förvandla råvaror till användbara resurser. Finansiera din forskning och utveckling för att forska om ny teknik och låsa upp nya byggnader, produktionskedjor och fordon.



    Snart har du en blomstrande ekonomi med människor som flyttar från stad till stad. Främja deras tillväxt och du kommer att ha en förmögenhet i dina händer, som en tycoon bör!

    Läs mer

    De bästa priserna för Voxel Tycoon

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Voxel Tycoon

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev