Instant Gaming EU
 
 

Köp GangV | Civil Battle Royale

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    GangV|Civil Battle Royale är vad du får när du blandar VR, Grand Theft Auto och fri strid i ett enda spel. GangV utspelar sig i en modern, livlig stad fylld av civila. Ditt mål är att slåss med rivaliserande gäng tills du är den sista mannen som står kvar.



    A living, breathing world. GangV har en omfattande öppen värld på 64 km2 med stadsgator, byggnader, motorvägar och öknar som du kan vandra runt i. Civila människor går och kör omkring fritt, vilket gör det lätt för dig att gömma dig i en folkmassa eller i trafiken. Men var försiktig - dina fiender kan göra exakt samma sak.



    High crimes. Precis som i GTA måste du råna företag och civila för att få pengar och köpa vapen. Men lagen kommer att vara dig på spåren så fort någon rapporterar ditt brott. Och om saker och ting går från illa till värre kan du få SWAT eller militären kallade på dig också.



    Fast times. Skjutskicklighet är inte det enda du behöver; du måste också vara bra på snabba flyktvägar. Kör en mängd olika bilar men styr också flygplan, helikoptrar och båtar när du slåss mot andra gäng.



    Turf wars. Stjäl du från en butik blir den en del av ditt territorium, som du sedan måste försvara mot rivaler.



    Choose your mode. Free-roam eller battle royale, VR i sittande eller rumsskala eller ingen VR alls, det är ditt val!

    Läs mer

    De bästa priserna för GangV | Civil Battle Royale

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om GangV | Civil Battle Royale

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev