Instant Gaming EU
 
 

Köp Orbital Bullet

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Kan du förstå en 360-graders plattformsskjutare?Orbital Bullet är ett snabbt actionspel där varje kula kröker sig i en cirkel genom en procedurellt genererad värld.



    Slåss i 360°. Varje gång du trycker på avtryckaren snurrar ditt skott runt den cirkulära nivån och träffar allt i sin väg. Experimentera med olika vapen för att få olika effekter. kör prickskytte med ett gevär, täck stora ytor med ett hagelgevär eller spräng dina fiender med en raketkastare.



    Ett ständigt föränderligt slagfält. Tävla på procedurellt genererade biomes som alla har sina egna utmaningar. Dödliga fällor, varelser som morphar sig, soldater som skjuter på avstånd... Du kommer inte ha det lätt.



    Döden är inte slutet. Varje gång du dör kan du använda nanobytes för att få permanenta uppgraderingar och färdigheter. Lär dig nya förmågor eller lås upp bättre vapen. Allt är upp till dig. Välj mellan 4 olika klasser, 20 olika vapen och massor av uppgraderingar och färdigheter som kan förändra ditt nästa spel helt och hållet.



    Med sitt pulshöjande soundtrack och höga speltempo erbjuder Orbital Bullet en aldrig tidigare skådad plattformsupplevelse där allt kan gå i cirklar.

    Läs mer

    De bästa priserna för Orbital Bullet

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Orbital Bullet

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev