Instant Gaming EU
 
 

Köp Nobugana's Ambition: Taishi

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Den långvariga 4X-strategiserien är tillbaka i kampen med Nobunaga’s Ambition - Taishi. Ännu en gång vaknar Japans Sengoku-eran (Warring States Period) till liv när daimyo kämpar om att dominera hela landet. Vem kommer att bli Shogun?



    New Resolve system. Ta på dig rollen som en av flera historiska japanska lorder. Kontrollera en av de stora klanerna och stig till makten som suverän härskare. I det nya Resolve-systemet har varje krigsherre sina egna mål och personlighetsdrag som ger belöningar om du följer dem. Pacifistiska ledare får till exempel bonusar om de ingår allianser med andra klaner.



    Devise your Strategy. För att nå total seger måste du balansera militär erövring med diplomati, ekonomi och infrastruktur. Du måste tänka på att bilda allianser, bygga bevattningssystem för risodlingar och bygga ninjabyar för att vakta ditt territorium för att vinna spelet. Resurserna är begränsade så du måste använda dem klokt.



    Tactical Moves. Striderna är nu en blandning av realtids- och turordningsbaserade. Planera och ställ in dina drag i förväg och se hur de utspelar sig på slagfältet.



    Historical Drama. Möt olika händelser som rör historia, regional folklore och berättelser som speglar livet för framstående personer under Sengoku-eran. Ta reda på mer om dessa personers liv i Nobunaga’s Ambition - Taishi.

    Läs mer

    De bästa priserna för Nobugana's Ambition Taishi

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Nobugana's Ambition: Taishi

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev