Instant Gaming EU
 
 

Köp Before We Leave

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gör dig redo för ett lugnt och fredligt spel med Before We Leave, ett strategiskt stadsbyggnadsverk med icke-våld i centrum. Du är ledare för en grupp människor (Peeps) som har tillbringat många år under jorden efter att den tidigare civilisationen förstörde sig själv. Peeps har ingen aning om hur det är att gå under solen eller lukta på en havsbris. Du måste leda dem ut ur mörkret och hjälpa dem att återuppbygga världen.



    Rise as a new civilization. Bygg bosättningar för dina Peeps. Ditt folk är oskyldiga - de vet nästan ingenting om hur man bygger en stad. Du måste vägleda dem att upptäcka och forska i gammal teknik för att kunna bygga något nytt.



    Break new ground. Expandera först över olika öar och sex olika biomes. När du väl har tekniken börjar du expandera över planeter också. Trogen spelets icke-våldsliga natur kommer du aldrig att behöva tävla mot en annan civilisation; allt du behöver göra är att förvalta ditt folk och dina resurser. Akta dig dock för Guardians, märkliga varelser som kommer att försöka underminera dina framsteg.



    Manage your civilization. Det är inte bara du som måste samla in resurser, utan du måste också skapa effektiva produktionsmetoder, hitta en balans mellan bostadsområden och ekonomiska byggnader, planera placeringen av dina strukturer och handla med andra bosättningar. Det finns alltid mycket att göra i Before We Leave, men när dina Peeps reser sig som en civilisation kommer de att vara evigt tacksamma.

    Läs mer

    De bästa priserna för Before We Leave

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Before We Leave

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev