Instant Gaming EU
 
 

Köp Rune Knights

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Upplev stridens rusning i Rune Knights, ett rollspel med öppen värld och flera spelare som samarbetar och där allt handlar om att bygga upp din karaktär till legendariska nivåer. Utan någon huvudhistoria att tala om kommer din karaktär att gå på en mängd olika uppdrag som syftar till att döda monster, plundra skatter, tillverka din egen utrustning och tilldela olika färdigheter till din karaktär för att skapa din alldeles egna build.



    Rune Knights kan skryta med en hög grad av karaktärsanpassning. Välj bland 8 klasser till att börja med, sedan kan du nivåbestämma vilken färdighet som helst från dessa klasser allteftersom du utvecklas. Du har 90 unika färdigheter att välja mellan samt över hundra olika talanger. Du kan ändra din specialisering när du nivåhöjer dig för att passa den byggnation du har i åtanke. På högre nivåer får du också Super Abilities, som laddas upp när du dödar fiender.



    Välj mellan en uppsjö av vapen, inklusive svärd, bågar, stavar, hammare, sköldar och många andra. Du kontrollerar varje aspekt av skapandet av dina vapen och rustningar. Du kan få material från monsterdrops eller genom att köpa dem i butiker. Varje redskap har sin egen statistik och en slumpmässig förmåga som du får tillgång till när du utrustar det.



    Rune Knights har också kraftfulla och unika fiender, med över 20 olika monstertyper och 5 bossar unika bossar som utmanar dina färdigheter. Rätt anpassning och val av utrustning hjälper dig att hålla dig vid liv. Och om du ställs inför en svår fiende kan du bilda din egen flerspelartrupp med fyra spelare för att ta dem. Arbeta tillsammans och teoretisera dina unika förmågor för att överleva och frodas.

    Läs mer

    De bästa priserna för Rune Knights

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Rune Knights

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev