Eneba COM
 
 

Köp Base One

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Base One är en sci-fi-basbyggare med inslag av strategi och rollspel. Ta kontroll över en stjärnbas, förvalta dess resurser och besättning och expandera din räckvidd över rymdens okända områden.



    I en avlägsen framtid dyker ett maskhål upp nära jorden och orsakar en katastrof som gör världen obeboelig. Människor som vill fly från vårt solsystem skapar en konvoj av skepp för att utforska rymden bortom maskhålet. Men moderskeppet förstörs och din besättning blir strandsatt på andra sidan. Som kapten har du inget annat val än att bygga en koloni i stjärnorna för att överleva.



    Börja med att bygga en hubb som utgör centrum för din stjärnbas och expandera därifrån. Bygg livsuppehållande system, medicinska kajer, bostadsutrymmen, kraftkällor och försvarssystem. Planera layouten av basen för att ge syre, vatten, värme och ström till alla dina moduler. Du kommer också att behöva bygga utrustningen som ingår i dem.



    Naturligtvis är en koloni ingenting utan en besättning. Alla dina människor har sina egna förmåner, förmågor och egenskaper. Se till att anställa dem enligt deras färdigheter och se till att tillgodose deras behov för att hålla dem nöjda.



    När din bas väl är byggd måste du skydda den från hot på den här sidan av maskhålet. Bygg torn för att skjuta ner asteroider som kommer farande i din väg. Använd dina militära styrkor för att avvärja attacker från rymdpirater.



    Framför allt måste du hantera och proportionera dina resurser på rätt sätt när din bas expanderar. Att kunna klara sig med knappa resurser kommer att vara din viktigaste färdighet om du ska kunna leva och trivas i rymden. Base One s överlevnad ligger i dina händer, kapten. Lycka till.

    Läs mer

    De bästa priserna för Base One

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Base One

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev