Instant Gaming EU
 
 

Köp Tennis Manager 2021

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Tennis Manager 2021 är det ultimata spelet för tennisansvariga. Tennis Manager 2021 är utvecklat med en anmärkningsvärd omsorg om detaljer och har en helt uppslukande 3D-miljö där du kan hantera dina lag och turneringar. Spelare skapar sin egen unika akademi, anpassar träningsplaner, scoutar nya talanger och bygger relationer med spelare från hela världen. Med ett expansivt karriärläge kan du utveckla ditt lags färdigheter, öka deras chanser att lyckas i turneringar och slutligen bli den högst rankade managern i världen.



    Tennis Manager 2021 ger också omfattande taktiska alternativ, så att spelarna kan anpassa sina egna spelplaner. Allt från att ställa in formationer och använda olika taktiker till att ändra laguppställningar kan göras med några få musklick eller ett fingertryck på mobila enheter. Denna funktion ger spelarna oöverträffad kontroll över hur deras lag presterar på planen och ger dem mer flexibilitet än någonsin tidigare. Tennis Manager 2021 innehåller djupgående analyser och statistik som ger användarna en korrekt bild av hur deras lag presterar i olika tävlingar och ligor runt om i världen. De datadrivna insikterna hjälper spelarna att få en bättre överblick över var de behöver förbättra sina strategier eller vilka som kan vara redo för befordran eller beslut om pensionering. Med dessa verktyg till ditt förfogande har du allt du behöver för att fatta de bästa besluten för ditt lag och bli en av de bästa tennismanagers som någonsin funnits.



    Tennis Manager 2021 är det perfekta spelet för spelare som vill ta sin erfarenhet av tennis till nästa nivå. Tävla i turneringar, hantera ditt lag och bli världens bästa manager - allt från ditt eget hem.

    Läs mer

    De bästa priserna för Tennis Manager 2021

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Tennis Manager 2021

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev