Instant Gaming EU
 
 

Köp Erica

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Fördjupa dig i ett spännande mordmysterium i Erica, ett berättelsestyrt videospel med full rörelse där du gör de val som styr historien. Kliv in i Ericas värld (spelad av Holly Earl), en ung kvinna som lever med ett trauma efter sin fars brutala mord. Hon lever ett liv i tyst elände, men dras tillbaka in i fallet när nya ledtrådar om mordet dyker upp. Ledtrådarna pekar mot hennes föräldrars gamla arbetsplats, Delphi House, ett vårdhem som verkar dölja sina egna hemligheter. Ju djupare man går in i mysteriet, desto större fara ställs man inför, och innan det är för sent måste Erica konfrontera den fula sanningen om sin fars död.



    I Erica gör du de val som avgör utgången av berättelsen. Du väljer vilka åtgärder Erica ska vidta, varav en del måste göras på en bråkdel av en sekund. Du kommer också att interagera med miljön på nya sätt, till exempel genom att torka kondens från en spegel eller genom att signera ett objekt för att starta en händelse.



    Framför allt berättar spelet en fängslande historia som bara kan berättas med hjälp av oklanderligt skådespeleri och det viscerala mediet FMV. Vilka hemska hemligheter kommer du att avslöja i Erica? Det får du snart reda på.

    Läs mer

    De bästa priserna för Erica

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Erica

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev