Instant Gaming EU
 
 

Köp Going Medieval

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Going Medieval är en simulator för kolonibildning som utvecklats av Foxy Voxel. I spelet har spelaren till uppgift att etablera en koloni av bosättare i en slumpmässigt genererad värld full av fientliga fraktioner, varelser och oförutsägbara händelser.



    Spelarna måste bygga upp sin bosättning från grunden, samla in resurser och bygga byggnader som smedjor, verkstäder, gårdar med mera. De kan också tilldela kolonisterna jobb, forska om ny teknik och handla med varor med andra fraktioner. Förutom att hantera sin bosättning måste spelarna aktivt försvara sig mot raider från integrerad AI eller andra spelare i flerspelarläget.



    Going Medieval har en expansiv sandlådemiljö där varje beslut får konsekvenser - från vilka typer av byggnader som byggs till hur kolonisterna interagerar med sin omgivning. Allteftersom spelet fortskrider kommer spelarna att ställas inför allt svårare utmaningar som kräver noggrann hantering och strategisk planering för att säkra sin överlevnad.



    Going Medieval kombinerar simulering av kolonibyggande och taktiskt actionspel till en uppslukande upplevelse som garanterat kommer att glädja fans av realtidsstrategispel!

    Läs mer

    De bästa priserna för Going Medieval

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Going Medieval

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev