Instant Gaming EU
 
 

Köp One Lonely Outpost

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Upptäck glädjen i att kolonisera en främmande planet i One Lonely Outpost, en jordbruks- och kolonisimulator. Din ankomst till ytan av en karg främmande värld kommer att förändra den för alltid. Ditt uppdrag är att förvandla den till ett paradis täckt av frodig grönska och odlade fält. Med hjälp av din lilla robotkompis och de frön som finns i lasten på ditt skepp kommer du att ha tillräckligt för att starta en terraformnings- och odlingsverksamhet i kolossal skala.



    Börja i liten skala. Utforska din omgivning, samla material, terraforma öknen och plantera några grödor. Så småningom kommer du att ha en liten utpost som kommer att fungera som din bas för verksamheten. Fortsätt att bygga ut den så kommer du snart att locka till dig andra kolonister som hjälper dig att göra den här världen livsuppehållande. One Lonely Outpost har ett detaljerat crafting-system som låter dig skapa allt du behöver för att uppnå ditt mål. Du kan också utforska, fiska, laga mat och ägna dig åt en uppsjö av olika aktiviteter.



    One Lonely Outpost I uppmanas du att sikta mot en ljus framtid som ledare för ett samhälle som kommer att ta planeten in i en ny era. Du kommer att etablera relationer med andra kolonister och gräva i planetens förflutna för att upptäcka dess hemligheter.

    Läs mer

    De bästa priserna för One Lonely Outpost

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om One Lonely Outpost

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev