Eneba COM
 
 

Köp To The Rescue!

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    To The Rescue! är ett älskvärt och hjärtevärmande simuleringsspel för hundhem som har utformats av Little Rock Games i samarbete med Freedom Games. Det låter spelarna ta på sig rollen som chef för ett hundhem och uppleva glädjen och utmaningarna med att driva ett hem för herrelösa eller övergivna hundar. Spelet erbjuder en unik och uppslukande upplevelse som gör att spelarna kommer att känna sig glada och nöjda när de vet att de har gjort en skillnad i livet för dessa underbara varelser.



    Spelarna börjar spelet med några hundar i djurhemmet, och deras främsta uppgift är att ta hand om dem genom att ge dem mat, medicinera dem, leka med dem och hålla dem glada. Under spelets gång kommer fler hundar till djurhemmet, alla med unika preferenser och egenheter. Förutom att ta hand om hundarna måste spelarna uppgradera skyddshemmets anläggningar och hålla allting i schack för att undvika sjukdomsutbrott. Spelet erbjuder en rad verktyg och resurser som spelarna kan använda för att se till att hundarna i deras härbärge mår bra och har god hälsa. En av de fantastiska sakerna med To The Rescue! är att spelet stöder verkliga djurhem. När någon köper ett exemplar av spelet går en del av intäkterna till djurhemmen. Denna unika funktion uppmuntrar spelarna att njuta av spelet samtidigt som de gör ett betydande bidrag till djurskyddsfrågor. På detta sätt erbjuder To The Rescue! en innovativ lösning på det verkliga problemet med övergivna och försummade hundar samtidigt som det ger en rolig och underhållande spelupplevelse.



    På det hela taget är To The Rescue! ett utmärkt spel för alla som älskar hundar eller är intresserade av djurskydd. Det erbjuder en unik, uppslukande och underhållande spelupplevelse med söta och älskvärda hundar att ta hand om, realistiska utmaningar och hinder att övervinna och meningsfulla sätt att göra en skillnad i verkligheten. Spelet är också lätt att spela och navigera, med intuitiva kontroller och en engagerande berättelse som gör att spelaren kommer att vara fast i timmar. Med sitt innovativa sätt att stödja djurhem och främja medvetenheten om djurskydd är To The Rescue! ett spel som säkert kommer att lämna en positiv inverkan på alla som spelar det.

    Läs mer

    De bästa priserna för To The Rescue!

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om To The Rescue!

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev