Instant Gaming EU
 
 

Köp Townscaper

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Townscaper är ett innovativt spel för spelare som älskar att skapa och utforska unika städer. Det här spelet låter dig bygga en drömstad från grunden, där du kan anpassa varje byggnad med din egen design. Du får tillgång till olika landskap och konstruktioner som hjälper dig att förverkliga dina idéer! Med Townscaper är möjligheterna oändliga - det är som att ha en hel värld i dina händer.



    Spelet i Townscaper är enkelt men ändå fängslande. När du går igenom varje nivå låses nya byggnader upp som belöningar för att du slutför uppgifter eller når vissa mål. Du kan dekorera dessa strukturer med dekorationer och få dem att se ut precis som du vill att de ska se ut! Dessutom finns det flera verktyg tillgängliga som gör att spelarna kan finjustera terränginställningarna så att de kan skapa sitt perfekta stadslandskap.



    I slutändan är Townscaper ett utmärkt sätt för spelare på alla nivåer att uttrycka sin kreativitet och samtidigt njuta av timmar av roliga utforsknings- och byggaktiviteter. Oavsett om du letar efter något avkopplande eller utmanande har det här spelet många funktioner som tillgodoser båda typerna av spelare - vilket gör det till ett av de roligaste spelen som finns idag.

    Läs mer

    De bästa priserna för Townscaper

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Townscaper

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev