Instant Gaming EU
 
 

Köp Batora: Lost Haven

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Batora: Lost Haven är ett retro sci-fi rollspel som tar dig genom galaxen i ett episkt äventyr. Avril är en kvinna med extraordinära krafter vars planet är på gränsen till förstörelse. Det enda sättet att rädda den är att ge sig ut på en farlig resa genom galaxen som tar henne till främmande planeter fulla av farliga varelser och hemligheter. Avril's planets och universums öde ligger i dina händer.



    I Batora: Lost Haven kommer du att uppleva hektiska actionbaserade strider i en mängd olika scenarier. Avril kan använda sig av mängder av vapen och sina unika krafter för att hålla fiender på avstånd. även hennes speciella krafter baserade på solen och månen kommer att ge henne många taktiska möjligheter i strid. Men det finns mer än spännande strider i Batora: Lost Haven och Avril kommer att behöva lösa en mängd utmanande pussel för att göra framsteg och låsa upp galaxens djupaste hemligheter på sin resa.



    Batora: Lost Haven har en vacker konststil inspirerad av 1950-talets retro-science fiction och en berättelse med flera olika slut som tar form beroende på de beslut du fattar när du spelar spelet.

    Läs mer

    De bästa priserna för Batora Lost Haven

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Batora: Lost Haven

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev