Instant Gaming EU
 
 

Köp ENDER LILIES: Quietus of the Knights

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    En gotisk, bloddrypande värld lockar dig i ENDER LILLIES: Quietus of the Knights. Denna polerade Metroidvania som liknar Bloodstained: Ritual of the Night utspelar sig i Land's End, ett en gång välmående rike som förstördes av Blight. Ett obevekligt regn började, och allt som det rörde vid korrumperades till en odödlig styggelse. Utan något slut i sikte på regnet blev Land's End ett rike för de döda. Men en dag vaknar en ung vit prästinna vid namn Lilly upp ensam i en förstörd kyrka. Tillsammans med en spöklik Umbralriddare måste hon hitta ett sätt att få slut på Blight och återuppliva landet.



    ENDER LILLIES är en mörk fantasy som utspelar sig i en värld som är genomsyrad av förtvivlan. Det har en fantastisk konst och ett lämpligt hemskt soundtrack. Som Lilly vandrar du runt i ruinerna av Land's End, slåss mot monster och upptäcker rikets hemligheter på vägen.



    Du kommer också att möta elaka och mäktiga bossar som kommer att pressa din skicklighet till det yttersta; du måste vara snabb på att dra och snabbare på att undkomma om du inte vill ansluta dig till de dödas led. När du besegrar och renar varje fiende kan du framkalla deras färdigheter för att använda dem i de kommande striderna. Du kan blanda och matcha dessa färdigheter och eventuella reliker som du hittar för att passa din spelstil.



    De dystra, hemsökta platserna i Land's End är dina att utforska. Bestäm rikets öde som den sista prästinnan i ENDER LILLIES: Quietus of the Knights.

    Läs mer

    De bästa priserna för ENDER LILIES Quietus of the Knights

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om ENDER LILIES: Quietus of the Knights

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev