Instant Gaming EU
 
 

Köp Olympic Games Tokyo 2020 – The Official Video Game

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Olympic Games Tokyo 2020 – The Official Video Game är ett kommande sportspel som utvecklas av Sega och kommer att släppas sommaren 2020. Spelarna kommer att kunna uppleva all den spänning som det innebär att delta i de olympiska spelen när de tar kontroll över sina favoritatleter och tävlar om guldmedaljer.



    Den här titeln innehåller över 24 olika evenemang, inklusive friidrott, vattensporter, gymnastik, bordtennis och många fler! Oavsett om det är mot vänner eller AI som spelarna tävlar kan de gå mot rivaler från hela världen och sträva efter att pressa sig själva för att uppnå sina bästa prestationer i varje evenemang.



    Från att springa ett lopp eller finslipa en dykteknik i simning, spelarna har full kontroll över sin karaktärs rörelser när de försöker slå sina motståndare till mållinjen. Dessutom har Olympic Games Tokyo 2020 – The Official Video Game ett onlineläge där man kan slå sig samman med andra spelare från hela världen för att bilda internationella trupper och dominera varje utmaning som kommer i deras väg.



    Denna unika titel erbjuder också spelarna speciella evenemang där de kan låsa upp priser som troféer, ny utrustning eller till och med sponsorbonusar beroende på hur bra de klarar sig i varje tävling. Med realistisk grafik och engagerande spelmekanik kommer Olympic Games Tokyo 2020 – The Official Video Game garanterat att ge alla spelare en rolig spelupplevelse!

    Läs mer

    De bästa priserna för Olympic Games Tokyo 2020 – The Official Video Game

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Olympic Games Tokyo 2020 – The Official Video Game

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev