Instant Gaming EU
 
 

Köp shapez.io

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    shapez.io är ett spel om fabriksbyggande som utvecklats av Tobias Springer och släpptes 2020. Spelet utmanar spelarna att utforma och bygga effektiva fabriker som tillverkar olika former av råmaterial.



    Spelet i shapez.io kretsar kring logistik och automationsmekanik. Spelarna måste utforma layouter, skapa transportband och använda robotarmar och andra maskiner för att flytta råmaterial och färdiga produkter runt fabriken. Spelet har också ett forskningssystem som låter spelarna låsa upp nya maskiner, band och andra verktyg för att öka effektiviteten.



    Spelets grafik är enkel men ändå visuellt tilltalande, med färgglada och geometriska former som speglar spelets fokus på formproduktion. Spelets ljuddesign är också anmärkningsvärd, med ett avslappnande soundtrack och ljudeffekter som bidrar till spelets övergripande lugna och meditativa atmosfär.



    En av de unika funktionerna i shapez.io är dess sandlådeläge som låter spelarna skapa en öppen fabrik utan några mål eller målsättningar. Det här läget ger otaliga timmar av experiment och kreativitet och låter spelarna designa och bygga efter eget tycke och smak.



    Spelet har också ett konkurrenskraftigt flerspelarläge där spelarna kan tävla mot varandra för att se vem som kan bygga den mest effektiva fabriken inom en viss tidsram.



    På det hela taget är shapez.io ett avkopplande och beroendeframkallande spel som ger en unik och engagerande upplevelse för spelare som är intresserade av logistik och automationsmekanik. Den innovativa spelmekaniken, den färgstarka grafiken och den lugnande ljuddesignen gör det till ett måste för fans av simulering och fabriksbyggnadsgenren.

    Läs mer

    De bästa priserna för shapez.io

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om shapez.io

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev