Instant Gaming EU
 
 

Köp Rail Route

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Rail Route är ett spel för järnvägsförvaltning där du inte bara hanterar godset utan även distributionssystemet. Ditt jobb är att expandera ditt järnvägsimperium samtidigt som du ser till att alla dina tåg når sina destinationer i tid.



    Du kan spelaRail Route i olika lägen:



    Endless Map. Sätt dina ledaregenskaper på prov när du tar emot kontrakt, organiserar försändelser och lägger till nya tåg samtidigt som du ser till att din last kommer fram i tid. Du kan bygga olika byggnader och komponenter för att hjälpa ditt system att förbli optimerat samtidigt som du utökar din räckvidd. Tjäna pengar och erfarenhet som du sedan kan använda för att uppgradera ditt system.



    Scored Maps. Gör ditt bästa för att lösa dessa pusselnivåer, som både är baserade på verkliga och påhittade järnvägar. Arbeta med en förinställd layout och schema för att se till att dina tåg når sina destinationer i tid. Är dina färdigheter tillräckliga för att ge dig en perfekt poäng?



    Map Editor. Om du vill kan du bygga din egen karta med redigeringsverktyget i spelet. Du kan skapa ett nytt tågsystem från grunden eller använda din befintliga favoritbana som bas - valet är ditt. Starta dina drömmars tågimperium med Rail Route!

    Läs mer

    De bästa priserna för Rail Route

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Rail Route

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev