Instant Gaming EU
 
 

Köp Panzer Corps 2: Axis Operations - Spanish Civil War

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Panzer Corps 2 är ett mästerligt strategispel baserat på andra världskriget. Njut av det turordningsbaserade spelet medan du erövrar världen med dina trupper.



    Panzer Corps 2: Axis Operations - Spanish Civil War tar med sig nytt innehåll som du kan njuta av. Du spelar i ett splittrat Spanien där de nationalistiska styrkorna startar en kupp för att störta republikanerna. Medan medborgarna bestämmer sig för vilket läger de ska ställa sig på deras sida, gör resten av världen det också. Du får hjälp från Tyskland och Italien som nationalist och stöd från internationella brigader samt Sovjetunionen om du ställer dig på den spanska republikens kommunistiska fraktioner.



    Du kommer att spela hela inbördeskrigets längd, från juli 1936 till mars 1939, och utkämpa ditt krig genom dussintals strider i stora scenarier i Madrid, Teruel, slaget vid Ebro med mera.



    Utforska nya bonusuppdragsmål som är hämtade från historieböckerna och flygfrakta Francos armé från Marocko till Sevilla eller hjälp till med en av krigets sista masskavalleriattacker i Teruel. Genom att slutföra bonusmålen får du Commendation Points som ger dig ny utrustning, specialfordon och mycket mer.



    Led den nybildade stridsgruppen Condor Legion och hjälp de spanska nationalisterna på Panzer Corps 2: Axis Operations - Spanish Civil War.



    Under hela Panzer Corps 2-kampanjen kämpar du sida vid sida med dina spanska allierade, som kontrolleras av en vänskaplig AI. Du kommer att ha bra verktyg till ditt förfogande för att hjälpa till att vägleda dina AI-partners och se till att de presterar bra i strid. Slutet på spanska kriget kommer att innehålla den allra första flersidiga konflikten. I slutet av DLC:n på Panzer Corps 2: Axis Operations - Spanish Civil War kommer din Wehrmachtarmé att sparas så att du kan njuta av den i nästa Axis Operations-kampanj.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Panzer Corps 2

    De bästa priserna för Panzer Corps 2 Axis Operations Spanish Civil War

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Panzer Corps 2: Axis Operations - Spanish Civil War

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev