Instant Gaming EU
 
 

Köp Ragnarock

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Spela som en vikingkapten som tävlar i en skeppstävling i Ragnarock, ett rytmspel i VR för en och flera spelare. Krossa inkommande runor i synk med episk vikingamusik med dina två hammare. Aktivera en hastighetsökning genom att perfekt träffa runorna och samla comboenergi i dina hammare.



    Ragnarock Har några fantastiska funktioner:




    • Vikingmusik. Du kommer att kunna släppa loss din vikingafuri till metallspår av Alestorm, Gloryhammer, Saltatio Mortis, Wind rose och många fler. Känn vikingkraft inom dig med dessa festliga viking/celtiska/pirat-tema låtar.

    • Flerspelarläge på flera plattformar. Tävla med vänner och andra spelare i PVP-läge i realtid med flerspelarläget. Du kan skapa ett privat eller offentligt spel med upp till 6 spelare och avgöra vem som är bäst. Du kan också tävla mot spökskepp som representerar andra spelares bästa poäng i singelspelarläget.

    • Enkelt spelupplägg. Det är ett spel som är lätt att spela men svårt att bemästra, enligt traditionella arkadspel. Träna hårt och använd dina färdigheter på ett klokt sätt. Gå igenom flera svårighetsinställningar och förbättra dig med tiden. Slå höga poäng och samla alla guldmedaljer.

    • Mytologiska miljöer. Ragnarock förflyttar dig till miljöer inspirerade av nordisk mytologi.

    • Stöd för egna låtar. Om du vill spela en låt från ditt personliga bibliotek kan du skapa en egen spelbar låt och spela den i sololäge.

    Läs mer

    De bästa priserna för Ragnarock

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Ragnarock

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev