Instant Gaming EU
 
 

Köp Mini Motorways

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Lös trafiken för gott i Mini Motorways, ett minimalistiskt förvaltningsspel där du bygger vägar som tar folk dit de vill. Mini Motorways är gjort a v samma studio som skapade Mini Metro, och spelupplägget i är i stort sett detsamma, förutom att du bygger vägar istället för järnvägar.



    Börja med en liten stad där varje byggnad måste förbindas med en väg. När staden växer har de nya byggnaderna ett behov av nya vägar. Snart måste du rita mer komplexa vägnät för att få bukt med trafiken i din procedurellt genererade stad. Tack och lov får du varje vecka tillgång till uppgraderingar som stoppljus, rondeller, broar, flyovers och tunnlar. Om inte tillräckligt många bilar kan nå en byggnad startar en timer. Du måste lösa trafikproblemet innan timern når noll, annars är det game over!



    Tack vare den vackra minimalistiska konststilen låter Mini Motorways dig fokusera på exakt det du behöver göra. Så skärp dina ledaregenskaper - du kommer att behöva dem för att hålla jämna steg med den snabba trafiken i din ständigt växande stad.

    Läs mer

    De bästa priserna för Mini Motorways

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Mini Motorways

    • Också publicerad av Dinosaur Polo Club
    • Mini Metro
      74kr.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev