Instant Gaming EU
 
 

Köp RimWorld - Ideology

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Med RimWorld - Ideology DLC kommer du att kunna ha ditt eget trossystem med många alternativ, anpassningar och djup.



    Det trossystem du väljer kommer att definiera färdighetsspecialister, moraliska guider och roller för dina ledare. Eftersom det finns nästan oändliga alternativ för hur många kombinationer av trosuppfattningar du kan ha, kommer du att hitta dig själv med nudistkannibaler, välgörenhetsdrivande cowboys och många andra galna meme-trosuppfattningar som bara din fantasi kan skapa. Detta trossystem är byggt kring en samling av 1-4 kärnmemes.



    Det är dessa meme-trosuppfattningar:



    Detta är följande meme: Djurpersonlighet, Rancher, Smärta är dygd, Mörker, Tunneldragare, Trädförbindelse, Nudism, Blindsight, Kannibal, Transhumanist, Köttrenhet, Raider, Proselytizer, High life, Naturens primat, Människans primat, Kvinnlig överhöghet, Manlig överhöghet, Överhöghet, Lojalist, Skyldig, Individuellist, Kollektivist.



    Varje trosuppfattning definierar en samling unika ritualer som kontrolleras av spelarna, såsom dansfester, bränncirklar, gladiatordueller med mera. Förutom ritualer finns det också relikjakter för varje trosuppfattning som innebär flera uppdrag för att hitta dem. Det finns också andra uppdrag som lagts till som inte har med reliker att göra, till exempel forntida komplexa byten, nya tillfälliga läger eller grupper av tiggare.



    Dessa trosuppfattningar har också ett system med olika estetiska stilar som påverkar hur många saker ser ut. Några av stilarna är:



    Rustik, Totemic, Morbig, Animalist, Hindu och andra. Tillsammans med nya stilar finns det nya kläder knutna till varje ideologi.



    Och från varje meme kan ett antal föreskrifter uppstå. Dessa är specifika regler och riktlinjer som påverkar preferenser och beteende. Du kommer att kunna randomisera precepts precis som du vill och att ha samma meme kommer inte att innebära samma precepts. Några av precepten är:



    Det finns bland annat följande: Äta näringspasta, kannibalism, insektskött, svampätande, användning av organ, avrättning, vördade djur, djurförbindelse, slakt av djur, apostasi, autonoma vapen, blindhet, och andra.



    Rim World - Ideology Har även möjlighet att omvända andra genom att använda sig av konversationer. Människor kommer att försöka omvända de som finns runt omkring dem till deras tro.



    Förutom allt innehåll som läggs till i det här DLC:t finns Gauranlen Trees, en unik typ av träd som har ett symbiotiskt förhållande med varelser som kallas dryader. Dina kolonister kan förbinda sig med trädet i en speciell ceremoni och det får förmågan att påverka dryaderna.



    Med ankomsten av nya trosuppfattningar finns det också många nya byggnader som låses upp. Många av dem används för att stödja ritualer, t.ex:



    Altar, läktaren, bänken, knäbädden, trumman, bålen, asken, brännstenen, brännbålet och andra.



    Låt oss inte glömma slaveri av fångar eller köp av slavar från handlare. De arbetar med de flesta uppgifter till priset av minskad arbetshastighet. Varje trosuppfattning har en annan inställning till slaveri. Vissa accepterar det vissa finner det avskyvärt.



    Du kommer att ha möjlighet att sälja din koloni när du anser att den vuxit tillräckligt i utbyte mot en bit karta som leder till archonexus. Detta är en uråldrig maskin med superintelligens som påverkar den fysiska världen.



     

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : RimWorld

    De bästa priserna för RimWorld Ideology

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om RimWorld - Ideology

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev