Instant Gaming EU
 
 

Köp Natural Instincts

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    I vildmarkshanteringssimulären Natural Instincts är du en osynlig hand som hjälper till att bevara vilda djur. Ge dig ut i Europas djupa skogar och gör vad du kan för att hjälpa djuren att trivas.



    Where wild things are. Titta på djur i deras naturliga livsmiljö. Upptäck och lär dig om olika arter för att förstå deras behov. Varje djur har sin egen ärftliga statistik som de kan föra vidare till nästa generation. Hjälp de starka varelserna att föröka sig och bilda familj, men kom ihåg att upprätthålla den bräckliga balansen mellan rovdjur och byte för att se till att alla grupper har en chans att överleva.



    Lead the pack. Vägled djuren ur vägen för att garantera deras säkerhet. Föroreningar och jägare kommer att decimera dina djurpopulationer om du låter dem göra det. Instruera dina varelser om hur de ska överleva så kommer de att komma ihåg vad du har lärt dem.



    Play through different campaigns. Följ livet och kampen för skogens varelser som vargar, kaniner, vildsvin och hjortar. Slutför uppdrag som direkt påverkar deras välfärd. I Natural Instincts, påverkar dina handlingar direkt livet för alla djur som du har hand om.

    Läs mer

    De bästa priserna för Natural Instincts

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Natural Instincts

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev