Instant Gaming EU
 
 

Köp THE ORIGIN: Blind Maid

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ge dig in i en värld av oöverträffad övernaturlig skräck och skrämmande myter i THE ORIGIN: Blind Maid. Blind Maid är ett skräckspel i första person som sätter dig i rollen som en korrupt politiker som söker skydd från lagen i Gran Chaco, en avlägsen plats i Sydamerika. Föga inser du att du har gått in i lejonets gap, eftersom Gran Chaco är en plats full av mörka hemligheter och legender som vaknar till liv. När du letar efter ett sätt att fly från platsen tvingas du att räkna med ditt rutiga förflutna och möta det skräckinjagande ursprunget av den blinda jungfrun. Din egen själ står nu på spel.



    Choose your battles. Du kommer att möta fasansfulla odöda varelser och utomvärldsliga chimärer. Det är ont om ammunition på Blind Maid medan fienderna är många. Spring iväg om du kan, slåss bara om du måste.



    Craft and Build to survive. Lär dig av en gammal alkemist konsten att brygga drycker som kan förbättra dina färdigheter, så att du kan sikta bättre, springa längre och bära fler föremål.



    Use your wits. Ditt mod är inte det enda som kommer att testas. Lös invecklade pussel för att göra framsteg.



    THE ORIGIN: Blind Maid låter dig också välja ditt eget öde. Gör moraliska val som antingen förlöser eller fördömer din karaktär och låser upp ett av fyra olika slut. Kan du hitta tillbaka till ljuset, eller blir du ännu ett offer för den blinda jungfrun?

    Läs mer

    De bästa priserna för THE ORIGIN Blind Maid

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om THE ORIGIN: Blind Maid

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev