Instant Gaming EU
 
 

Köp Fuga: Melodies of Steel

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Kämpa mot fiender genom att placera barn med unika färdigheter i stridsvagnens torn i Fuga: Melodies of Steel. Spela som en grupp barn som är fast beslutna att rädda sina familjer genom att montera på gigantiska stridsvagnar och gå in i offensiva strider.



    Du måste styra barnen inne i stridsvagnen, hjälpa dem med deras känslor och affinitet med varandra och forma utgången av deras äventyr.



    Bemästra det uråldriga vapnet som kallas Tanaris. Det är den gigantiska stridsvagnen som skyddar barnen, men som också döljer mysterier och verkar ha ett eget sinne. När du tror att du inte har någon utväg kan den sätta in den kraftfulla Soul Cannon, ett förbjudet vapen.



    Du väljer själv vilken väg du tar på dina äventyr. Offra din egen för det större bästa eller välj en annan väg i jakt på seger. Många val måste göras på Fuga: Melodies of Steel för att du ska kunna göra framsteg. Ibland kan det vara det bästa alternativet att ta risker, men det är inte obligatoriskt. Må du välja det bästa tillvägagångssättet i dina mest desperata stunder och uppnå stor ära med hjälp av din jättetank.

    Läs mer

    De bästa priserna för Fuga Melodies of Steel

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Fuga: Melodies of Steel

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev