Eneba COM
 
 

Köp Starbase

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Välkommen till Starbase, , en voxelbaserad MMO-rymdssimulator där du kan bygga och förstöra nästan vad som helst för att skapa det ultimata intergalaktiska hemmet. Du är en robot som är byggd för att utforska rymden. Tillsammans med dina robotkollegor måste du slå dig ihop, bygga och slåss för chansen att kolonisera och erövra ett enormt universum som är moget för att tas.



    Starbases voxelmiljö innebär att du kan förstöra eller demontera vad som helst med rätt verktyg. Bryt asteroider, leta efter bärgningsmaterial och använd det du samlat in för att bygga mäktiga skepp och galaktiska baser. Var uppmärksam på spelets fysik - om du skapar överdimensionerade skepp med kraftfulla propellrar, men med dålig design och dåliga material, kan skeppet brytas på mitten när det accelererar!



    Starbase låter dig bilda fraktioner så att du kan kombinera färdigheter och försvara dig mot tjuvar och inkräktare. Designa noggrant skepp och anordningar som tar dig över rymdens vidder. Sök efter asteroider att bryta och förstörda skepp att strippa delar från. Bygg vad du vill och gå dit du vill. Detta är ditt universum nu.

    Läs mer

    De bästa priserna för Starbase

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Starbase

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev