Instant Gaming EU
 
 

Köp Cooking Simulator VR

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bli den bästa (eller sämsta) kocken du kan bli i Cooking Simulator VR. Med din VR-enhet kan du förflyttas till ett realistiskt kök där du är en mästerkock. Även om det sista påståendet kanske inte är exakt sant, ger Cooking Simulator VR dig mer än 140 ingredienser för att skapa 80+ läckra rätter.



    Experimentera med ett verklighetstroget, fysikbaserat kök komplett med kokkärl, spisar, ugnar och ett brett sortiment av redskap som kastruller, stekpannor, stekpannor, knivar och stekspadar. Använd dina VR-händer för att hugga, skära, krydda, steka, baka och blanda en komplett uppsättning ingredienser. Alla ingredienser förändras beroende på hur länge du tillagar dem. Med hjälp av haptisk återkoppling kan ingredienser skilja sig i motstånd när du skär dem med knivar. Med verkliga recept kan du bli en mästerkock på nolltid!



    Du kan spela Cooking Simulator VR i karriärläget, där du strävar efter att göra din restaurang berömd genom att laga perfekta rätter till kunderna. Börja som kock på låg nivå och stig i nivå för att låsa upp fler recept och färdigheter. Eller om du bara vill ställa till det av frustration kan du gå in i Sandbox-läget och göra vad du vill. Du kan stoppa in en gastank i ugnen, skära grönsaker i luften som en ninja eller sätta eld på köket. Det är dags att börja laga mat!

    Läs mer

    De bästa priserna för Cooking Simulator VR

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Cooking Simulator VR

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev