Eneba COM
 
 

Köp Draft of Darkness

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Börja ditt äventyr på Draft of Darkness genom att välja en hjälte och bygga din startlek. Spela det här roguelike spelet för att bygga deckar med en touch av överlevnadsskräck och resurshanteringsmekanik i en postapokalyptisk miljö.



    Välj din strategi genom att bygga unika deckar och kombinera kort från olika vapentyper. Beroende på vilken typ av vapen du använder kommer du att kunna dra olika kort. Skapa vansinniga kombinationer genom att blanda vapen och använda deras unika mekanik.



    Du kommer att kunna utforska procedurellt genererade kartor och hitta vänner eller fiender som lurar djupt i skuggorna. Försök att undvika strålning och infektioner till varje pris genom att hantera statusen på ditt sällskap. Men oroa dig inte om du dör. När din körning slutar belönas du med krediter som används för att öppna boosterpackningar och låsa upp nya kort för nästa körning.



    Varje beslut du fattar kommer att förändra utgången av historien i Draft of Darkness's unika ''meta-story progression''-system. Vissa av dem har till och med allvarliga konsekvenser så var försiktig med vad du väljer på din nästa run.



    Detta är några av de funktioner som du kommer att hitta under ditt spelande:




    • Dina val kommer att påverka din berättelse

    • Samla bättre utrustning och kort

    • Kämpa i ett turordningsbaserat stridssystem

    • Utforska en postapokalyptisk stad

    • Skapa en grupp överlevande med egna förmågor.

    Läs mer

    De bästa priserna för Draft of Darkness

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Draft of Darkness

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev