Instant Gaming EU
 
 

Köp Patron

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    I överlevnadsstaden Patron bygger du inte bara en stad utan också ett samhälle med levande och tänkande medborgare. Du måste inte bara sköta staden och se till att människorna får mat, du måste också hantera ett invecklat socialt system genom att svara på deras andra behov och önskemål.



    Build, build, build. Som alla bra stadsbyggare samlar du in resurser från den omgivande marken för att bygga hus, affärer, gårdar, tillverkningscentra och mycket mer. Börja från en stad och arbeta dig upp till en metropol.



    A season for everything. Väder och årstider förändras i spelet och du måste hantera dina uppgifter effektivt för att ta hänsyn till stormar, snö och torka.



    Climb the research tree. Se till att din civilisation utvecklas genom att fortsätta forska i ny teknik i jämn takt.



    Happiness is key. I Patron har var och en av dina medborgare sina egna prioriteringar. Vissa är mer bekymrade över skatter, andra över invandring, andra över religion. Du kommer att vinna gunst från dem vars önskemål stämmer överens med dina åtgärder, och missgynnas av dem som inte gör det. Se till att du inte gör för många människor olyckliga, annars kan ditt samhälle kollapsa.



     



     



     

    Läs mer

    De bästa priserna för Patron

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Patron

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev