Eneba COM
 
 

Köp Richman10

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Richman10 är ytterligare ett spel i serien Richman och är ett 3D-brädspel som påminner mycket om Monopoly. Spelarna tävlar runt i ett virtuellt brädspel och köper upp egendom för att öka sin nettoförmögenhet. Välj en söt ikon, kasta tärningen och ta dina chanser.



    De grundläggande reglerna är precis som i Monopoly: alla spelare börjar med kontanter, kort och andra tillgångar. De kastar tärningarna och flyttar antalet platser enligt resultatet. När de landar på en oanmäld egendom får de köpa den och bygga en byggnad på den om de har råd att betala för den. Om en spelare landar på någon annans egendom måste de betala motsvarande hyra eller avgift.



    Richman10 förbättrar dessa grundläggande spelregler. Spelarna kan plocka upp och använda kort för att angripa motståndarna och orsaka penningförluster, konkurs och andra effekter. Spelarna kan också gruppera sig i lag; allierade rör sig fritt på varandras egendomar och kan skapa strategier för att slå ut rivaliserande lag. Och förutom att köpa fastigheter kan spelarna också besöka butiker, banken, det magiska huset och uppleva slumpmässiga händelser på spelplanen. Richman10 erbjuder roligt för alla åldrar när du försöker tjäna så mycket pengar som möjligt.

    Läs mer

    De bästa priserna för Richman10

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Richman10

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev