Instant Gaming EU
 
 

Köp Sprocket

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bygg den ultimata stridsvagnen i Sprocket, en simulator för stridsvagnsbygge med realistisk mekanik. Börja med stridsvagnskonstruktioner för första världskriget och ta dig sedan fram till mer avancerade konstruktioner för andra världskriget och åren däremellan.



    Planera allt om din stridsvagn: formen på skrovet och tornet, sedan pansar, kanoner, besättningsutrymme, tillbehör och slutligen band. Njut av det användarvänliga och intuitiva gränssnittet för att ändra former, längder och färger.



    Varje val i Sprocket har en kompromiss. Större utrymmen innebär mer besättningsutrymme men innebär också att stridsvagnen behöver mer pansar, vilket påverkar dess vikt och manövrerbarhet. En större kanon kan hjälpa till att penetrera fiendens pansar, men kräver mer utrymme. Mer utrymme innebär att besättningen kan arbeta effektivare, men innebär att man måste utelämna andra komponenter. Placera en bränsleport utanför tanken och riskera att den skjuts av. Placera den inuti och du riskerar att bränna besättningen vid en direktträff.



    När du har konstruerat din stridsvagn kan du ta ut den på en testkörning. Sprocket låter dig slåss mot andra stridsvagnar i en valfri miljö och se hur den presterar. Kämpa med en grupp allierade stridsvagnar, men observera att pengarna är begränsade, så om dina konstruktioner är för dyra kan det bli du ensam. Kommer din stridsvagn att klara sig under eldgivning? Konstruera en och ta reda på det.

    Läs mer

    De bästa priserna för Sprocket

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Sprocket

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev